JoomlaTemplates.me by WebHostArt

27 oktober, dag van stilte...

Een stiltewandeling met paarden. Bijzonder. In de stilte word je deel van een geheel. Dat werkt helend. We starten om 11 uur; na een korte uitleg vertrekken we.

We wandelen ongeveer een uur in stilte door het bos, samen met de drie paarden. Bij terugkomst wil je misschien de stilte niet doorbreken, dan kun je meteen naar huis. Misschien wil je ervaringen uitwisselen met je kuddegenoten: dat kan, er is koffie, thee en koek. Rond 13 uur sluiten we af.

Als ik naar foto's van mezelf kijk van het afgelopen jaar, dan zie ik mezelf ofwel met een paard, ofwel met mijn telefoon in de weer. Stilte? Weinig. Te weinig!

Bij een stiltewandeling met de paarden is het in het begin altijd heel druk in mijn hoofd. Gaat het allemaal goed, komt iedereen aan bod, gaan we niet te snel enzovoorts. Na een kwartier of zo wordt het rustiger. Ik kijk om me heen en zie dat alles loopt, letterlijk. Er vormt zich een soort kudde waarin iedereen een plaats heeft. Geen vaste plek, er gebeurt van alles, maar als iemand achterblijft wordt dat gezien en gemerkt. En dan gebeurt er iets wonderlijks: het lijkt alsof ik scherper zie, meer hoor, meer voel. Ik hoef niet om te kijken om te weten wat het paard achter mij doet. Ik ontspan.

stiltewandeling

Waar: Stal Kelpie, Zandstraat 6 Diessen

Wanneer: zondag 27 oktober, 11 – ca. 13 uur

Aanmelden (noodzakelijk): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier

Kosten: vrijwillige bijdrage van € 12,50

Stal Kelpie | Eva Maassen    Zandstraat 6     5087 TR Diessen

Ontwerp en realisatie: YvonGo