Stal Kelpie
mennen voor leidinggevenden
Stal Kelpie doet het anders
Kent u de volgende gezegdes:
Zelf de touwtjes in handen nemen; je werknemers in het gareel houden; het paard achter de wagen spannen?
Bij Stal Kelpie  kunt u ervaren hoe het is om zelf de touwtjes (leidsels) in handen te hebben. U merkt hoe subtiel u aanwijzingen kunt geven en hoe nauwkeurig u dient te zijn. 700 kilogram paard leiden: ga er maar aan staan!
Vooraf halen we samen Winnetou uit de wei. We verzorgen en poetsen hem en u krijgt de gelegenheid om contact met hem te maken en hem te leren kennen.
Vervolgens tuigen we hem samen op, waarna we vertrekken richting landgoed “Gorp en Roovert”. Tijdens de rit is er tijd en ruimte voor een goed gesprek. Of wellicht prefereert u de stilte om maximaal te kunnen genieten van de schitterende natuur. In ieder geval zult u af en toe moeten helpen: een slagboom openen, Winnetou vasthouden en als u wilt misschien zelf een stukje mennen.
Teruggekomen bij de stal spannen we Winnetou uit, verzorgen en voeren we hem en ruimen alles weer op. Onder het genot van een kopje koffie praten we nog even na. Al met al zijn we zo’n drie uur bezig geweest.
Het is ook mogelijk om alleen de rit te doen; de tijdsduur is dan ±1,5 uur.
Je kunt je opgeven via info@stalkelpie.nl of bel 013 5166084.
De kosten bedragen € 75 per rit. Van tevoren inventariseer ik jouw specifieke wensen.
N.B. mijn paarden zijn rustig en betrouwbaar. Desondanks zou er iets mis kunnen gaan. Je neemt voor eigen risico deel aan dit onderdeel en je wordt gevraagd een aansprakelijkheidsformulier te tekenen.
copyright Eva Maassen / bouw endoHerman
colofon & Disclaimer
KvK 55627498 - BTW 118030851B01